Álláshidetéseink

Légy te is szuperhős nevelő!

Mi a KidSpiritnél hisszük, hogy minden gyerek szuperhős! Célunk az, hogy minden gyermek felfedezze saját szuperképességeit. Légy Te az, aki segíti őket ezen az úton. Állandó, valamint alkalmi hétköznapi és hétvégi munkáinkra keresünk folyamatosan új embereket folyamatosan bővülő csapatunkba! Te vagy a mi emberünk, ha pozitív szemléletű, vidám, mosolygós, talpraesett vagy és szeretsz gyerekekkel foglalkozni.

Bővebben
Jelentkezem!

Gyere hozzánk szakmai gyakorlatra és TikTokozz munkaidőben!

KidSpirit online marketing gyakornok

Nemsokára vége az egyetemnek és még nem szereztél szakmai gyakorlatot? Ne halogasd az utolsó pillanatig! Gyere hozzánk szakmai gyakorlatra és nem lesz nehéz dolgod, ha szereted a Facebookot, Instagramot kezelni és van érzéked az íráshoz.  Gyerekekkel, gyerektáborokkal és szabadtéri gyermekmegőrzéssel foglalkozó, fiatalos csapatunkba keresünk közösségi oldalaink karbantartására és tartalomgenerálásra gyakornokot. A munkavégzés helye rugalmas.

Bővebben
Jelentkezem!

Szuper csapat

Szakembereink számára fontos a holisztikus szemlélet, a szakmák közötti együttműködés, a kompetencia határok tiszteletben tartása, a folyamatos önképzés és fejlődés. Mindenek előtt pedig a gyerekek, családok támogatása kreatív, játékos, örömteli formában.

És akik nélkül nem menne...

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.