Szolgáltatásaink

Jelentkezés

Vizsgálat, konzultáció

Vizsgálatainkra, konzultációnkra előzetes bejelentkezést követően szeretettel várjuk a kicsiket, nagyokat és hozzátartozóikat egyaránt. A szükségesnek gondolt szakvéleményeket, zárójelentéseket, papírokat kérjük hozzák magukkal a vizsgálatokra, konzultációkra.

Fejlesztések, terápia

Fejlesztéseink, terápiáink és tematikus foglalkozásaink egyéni illetve csoportos formában történnek szakmailag képzett, elhivatott, empatikus szakemberek által, holisztikus szemléletben.

Pszichológiai tanácsadás

Pszichológusaink szülőkonzultáció, felnőtt illetve gyermek egyéni tanácsadás, perinatális tanácsadás formájában tudnak segítséget nyújtani.

Bővebben

Játékos fejlesztés

A gyermek életkorának, egyéni fejlődési ütemének, fejletlettségének figyelembe vételével differenciáltan fejleszti a gyermeket óvodás kortól egészen a felső tagozatig. 

Bővebben

Művészetterápia

Alkotás flow élménye, finommotorika és kreativitás fejlesztése. 

Bővebben

Dietetika konzultáció

A mentális és fizikai működés személyre szabott támogatása, gyógyítása táplálkozástudományi szakember segítségével.

Bővebben

DSZIT felmérés

A szenzoros feldolgozási nehézségek feltérképezése sokféle tevékenységet és változatos ingereket felkínáló játékfolyamatok segítségével

Bővebben

Logopédiai vizsgálat, GOH, GMP vizsgálat

Az eltérő beszéd-és kommunikációs fejlődés vizsgálata. A beszédészlelés és a beszédmegértés diagnosztikája és terápiája.

Bővebben

Kulcsár komplex mozgásterápia

A komplex mozgásterápiával újra tudjuk alapozni játékos formában a szükséges idegrendszeri területeket.

Bővebben

Gyógypedagógia

Foglalkozásainkon eltérő fejlődésmenetű, sajátos nevelési igényű, beilleszkedési, tanulási, magatartási zavarokkal küzdő gyermekeknek és fiataloknak segítünk felzárkózni és fejlődni. Holisztikus szemlélettel támogatjuk a hozzátartozókat, mert hisszük, hogy a család egy egység.

Bővebben

Veszteségfeldolgozás és erőforráscsoportok

Biztonságos közegben, bűntudat nélkül beszélhetnek érzéseikről az ide érkezők. Szakképzett gyászcsoportvezető segít az átélt fájdalom feldolgozásában. Gyászfolyamat követhet halálesetet, vetélést, sérülést, elvesztett hitet vagy célt illetve eltérő fejlődésmenetű gyermek nevelését is.

Bővebben

Baba-mama konzultáció

Szívesen segítek azoknak,akiknek kérdései, aggodalomaik, gondjaik vannak a csecsemő és kisgyermek neveléssel kapcsolatban..

Bővebben

Bátorító csoport

A foglalkozássorozat nagycsoportos óvodások (5-6 évesek), valamint kisiskolások (7-8 évesek) részére ajánlott, célja a szociális készségfejlesztés és társas félénkség oldása. 

Bővebben

Időpontfoglalás

Kapcsolati adatok

Szakembereink

Szakembereink számára fontos a holisztikus szemlélet, a szakmák közötti együttműködés, a kompetencia határok tiszteletben tartása, a folyamatos önképzés és fejlődés. Mindenek előtt pedig a gyerekek, családok támogatása kreatív, játékos, örömteli formában.

Petrusán-Molnár Dalma

tanácsadó szakpszichológus, DSZIT terapeuta Bővebben

Fülöp Kata

pszichológus, baba-mama konzultáns Bővebben

Berkes Bernadett

pedagógiai szakpszichológus Bővebben

Juhász Noémi

Pszichológus, DSZIT terapeuta Bővebben

Helyszín

Központunk tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes zöldövezetben található.

A helyszínen jól felszerelt mozgasterápiás, illetve fejlesztőszobàkkal es művészetterápiára, pszichológiai és logopédiai foglalkozásokra alkalmas helységekkel várjuk a családokat. Letisztult, barátságos terek, amelyekben a gyerekek igazán szabad gyerekek lehetnek.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.