Mottónk és jelszavunk:
A Szupererő benned van!

Mi hiszünk abban, hogy minden gyermekben ott lakozik a szuperhős.

Annak érdekében, hogy a gyerekek felfedezzék a bennük rejlő képességeket innovatív, élményközpontú foglalkozásokat tartunk a 4-14 éves korosztály számára. Egyedülálló módszertanunk alapját a pozitív pszichológia adja, ami hozzásegíti a gyerekeket a fenntartható boldogsághoz és a sikerhez. Ennek a szellemében álmodjuk meg rendezvényeinket, ez köszön vissza a gyerekekkel közös játékainkban. Mi magunk is ilyenek vagyunk és a gyerekeket is erre a szellemiségre szeretnénk hangolni.

SZÖSZ talik, amiket szervezünk

Kitelepülések

Csapatunk lefoglalja, szórakoztatja a gyerekeket bárhol, bármikor és mindeközben pozitív érzelmekben gazdag élményt is nyújt a számukra.

Hogyan? Tarsolyunkban van jó néhány pozitív pszichológián alapuló, egyszerű és élvezetes kézműves tevékenység. Ilyen a hála kavics festés, a boldogság fogó és az átkeretező szemüveg készítése. Minden korosztály számára – akár párhuzamosan is – képesek vagyunk örömteli kézműves foglalkozásokat tartani, ami után nem csak az elkészített alkotást, de a pozitív, boldog élményt is hazavihetik magukkal.

Kérj ajánlatot!

Céges rendezvények és esküvők

Céges rendezvényed során szeretnéd lekötni kollégáid gyermekeit? Vagy esküvőtök alatt szeretnél nyugodtan szórakozni, tudva, hogy a gyerekek is jól mulatnak? Bízd ránk a gyereksarok, gyereklefoglaló- és boldogító szekció megszervezését és lebonyolítását! A saját, jól bevált ötleteinket összehangoljuk céged/eseményed profiljával, így kreatív, egyedi megoldásokat tudunk adni számodra.

Kérj ajánlatot!

Szülinap

Tedd velünk feledhetetlen, szép élménnyé gyermeked születésnapi buliját! Létszámtól, korosztálytól függetlenül ránk számíthatsz: érdekes, tartalmas programokkal lekötjük az ünneplő gyereksereget! Vannak jól bevált, korosztályra szabott fix programjaink, tengernyi gyereklefoglaló játékötletünk, amit személyre is szabunk, hogy a lehető legszuperebb legyen a buli! 😊

Kérj ajánlatot!

Táborok

Csapatunk évről évre izgalmas tematikákban (szuperhős, indiánok, kalózok és sellők) kínál több helyszínen angol és magyar nyelvű napközis és ottalvós nyári gyermektáborokat, ahol a ránk jellemző módon a személyiségfejlesztés adja a táborok magját. A gyerekeket elkalauzoljuk ebbe a fantáziavilágba, amíg ők a játékok közben észre sem veszik mennyit tanulnak önmagukról, az érzelmek felismeréséről, az empátiáról, lelki rugalmasságról, barátságról, háláról és a fenntartható boldogságról.

Bővebben táborainkról

Szupererőink

Mindig azt mondjuk, hogy mindenkinek van szuperképessége, szuperereje.

Nekünk is van a KidSpiritnél, rögtön kettő:

Egyedülálló módszertan

Az egyik szupererőnk az egyedülálló módszertanunk, ami a pozitív pszichológiára és nagyon sok mókára és kacagásra épít.

Szeretnél részletesen olvasni a módszertanunkról?

Szuper csapatunk

A másik szupererőnk pedig a csapatunk, amelyet számtalan tehetséges és tapasztalt szuperhős-nevelő alkot.

Te is jelentkeznél a csapatunkba? Ismerj meg minket még jobban és kattints!

Akik már minket választottak

Szolgáltatásaink

Egy kis extrára vágysz? A KidSpirit rendezvényei során sok extra közül is választhatsz, megvalósítjuk minden elképzelésedet, vagy ha nem szeretnél sokat töprengeni, mi mindent kitalálunk és megvalósítunk neked.

KidSpirit Rendezvény Extrák:

Kreatív kuckó

Lufihajtogatás

Bűvész és artista

Bábelőadás

Dekoráció

Kincskeresés

Ügyességi feladatok

Arcfestés / csillámtetoválás

Óriás buborékok

Minidiszkó

Bohóc műsor

Választható témák

Válaszd ki a rendezvényedhez, születésnaphoz illő témát! A központi tematikához szoktuk csoportosítani az aktív, megmozgatós játékainkat és a kreatív kézműves foglalkozásainkat egyaránt. A születésnapok kedvelt tematikus kincskereső játékaiban ezek a változatos, izgalmas tevékenységek mind egybe vannak gyúrva és 60-90-120 percnyi önfeledt játékkal kötik le a résztvevő gyerekeket.

Hercegnős
Frozenes / Jégvarázsos
Kalózos
Szuperhősös
Nyomozós
Dzsungeles
Varázslós

Egyedi tematika?

Fiad és lányod szülinapját egyszerre szeretnéd megtartani? Gyermeked a számítógépes játékokat szereti meg a Forma 1-et? Esetleg unikornis mániás, de a matekot is imádja? Mi bármit bármivel tudunk úgy ötvözni a játékokban és a tematikákban, hogy az maximális élményt és örömöt szerezzen minden gyermeknek!

Ki tudunk találni saját narratívát is, ez ne állítson meg Téged abban, hogy ajánlatot kérj!

Ajánlatkérés

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.