fbpx

A szupererő benned van!

Mi, a KidSpiritnél szentül hisszük, hogy minden gyerek egy szuperhős! Táborainkban a Te gyermeked is felfedezheti saját szuperképességeit. Ezen a nyáron minden 6 és 12 éves kor közötti gyerek június 29-től két helyszínen is játszhatott velünk!

Kétféle szuperhős táborunk volt ezen a nyáron:

  • Az Egy éjszaka a Múzeumban jeligére keresztelt kulturális tábor a Városligetben 
  • És a Digitális Detox munkacímen futó retrótábor a Normafán
Olvass róla többet

Na jó, aki tudni szeretné, jöjjenek a részletek… 🙂

Szuperhősképző táborainkban testi-lelki feltöltődés várt a gyerekekre. Tudományos alapokon nyugvó pedagógiai módszertanunk a játékokon, élményeken, sok mókán és kacagáson keresztül tanította a gyerekeknek a lelki egyensúly és a hosszantartó boldogság alapjait. 

Nyugi, úgy fejlődtek, hogy észre sem vették – csak a szülőknek tűnhetett fel! 🙂

 

Najó, aki tudni szeretné,

jöjjenek részletek… 🙂

Szuperhősképző táborainkban testi-lelki feltöltődés várt a gyerekekre. Tudományos alapokon nyugvó pedagógiai módszertanunk a játékokon, élményeken, sok mókán és kacagáson keresztül tanította a gyerekeknek a lelki egyensúly és a hosszantartó boldogság alapjait. 

Nyugi, úgy fejlődtek, hogy észre sem vették – csak a szülőknek tűnhetett fel! 🙂

Állandó elemek

Táborainkban a mozgás, friss levegő, egészséges étkezés és szellemi fejlődés az alap.

Módszertanunk állandó, tematikájának részleteit azonban a helyszínhez igazítjuk.

Tanulás

(Belső) kincsek keresése

Élménypedagógiai füzet alapján interaktív feladatok megoldása.

Napi sport

Sport

Fizikai aktivitás, sport, friss levegő a szabadban. 

Napi 3x étkezés

Étkezés

Napi 3x étkezés, superfood-ok és gyümölcs minden nap, kalória-tábla.

.

Játék

Játék

Személyiség- és készségfejlesztő játékok adott napi téma mentén.

Ajándék

Ajándék

Minden nap hazavisznek egy apró kézzel készített ajándékot a szülőknek. 

Ha szeretnél részt venni a következőkben, akkor iratkozz fel és az elsők között fogunk értesíteni a jelentkezésekről.

Gyakran Ismételt Kérdések

Jelentkezés

Meddig tudok jelentkezni?

Röviden ameddig van hely. Szeretnénk mindenkit befogadni, így minden jelentkezőnek igyekszünk megoldást kínálni. A honlapunk mindig frissül és az esetleges változásokról pedig mindenkit tájékoztatunk időben.

Hogyan kell beiratkozni?

Kizárólag a honlapunkon keresztül tudsz beiratkozni (akár ide kattintva;-)). Miután beküldted az adataidat mi küldünk egy visszaigazolást. Néha csekkold a spam mappát is, biztos, ami tuti. Ha nem jönne meg a levél max 48 órán belül, akkor írj nekünk, hívj minket bátran!

Hogyan és mikor kell befizetni?

A jelentkezést visszaigazoló emailben küldjük meg az átatulás részleteit. A gyerkőcöd helyét 5 napig tudjuk tartani, viszont részvétele akkor válik véglegessé, amikor az utalás megérkezik. 

Lemondás, újratervezés

Sajnos változott a terv és le kell mondjam a táborozást. Mi a teendő?

Biztos nem tudsz jönni? Egy másik turnsuban sem? Amennyiben a lemondás időpontja legalább 10 munkanappal megelőzi a megjelölt turnuskezdést, a tábor díjának felét visszafizetjük. Ha később szóltok, akkor sajnos nem tudjuk visszafizetni a pénzt. Lemondást kizárólag írásban tudunk elfogadni, küldjetek nekünk egy email az info@kidspirit.hu-ra légyszi. Na, tuti nem gondoltad meg magad?

Lehet egy másik turnusban jönni, mint amibe jelentkeztem?

Lehet, ha van hely. Sőt, mindez ingyen van, ha legkésőbb a tábort megelőző szerda 12:00-ig szólsz. Kérlek küldjetek nekünk erről egy emailt az info@kidspirit.hu-ra.

Az első turnusra jelentkeztem. Ha tetszik, maradnék a másodikra is. Ezt lehet?

Hogyne lehetne, örülünk neki! Csak légyszi, légyszi minél előbb találd ki, hogy tudjunk igazodni. 

Megbetegedtem…

Akár előtte, akár alatta betegedtél meg, mi biztosítunk neked lehetőséget a pótlásra. Csak a napi díjat kell pluszba befizetni, ami 3000 Ft/nap és jöhetsz máskor. 

Eső esetén mi a program?

Programunk egész esőkompatibilis, de azért előfordulhat, hogy átsétálunk valahova, szóval ha esik, akkor gumicsizma, esőkabát, esernyő és vidámság. Legalább a természet sem fog szomjazni.

Csak a tábor felére tudnék jönni, jöhetek?

Mi igyekszünk mindenben partner lenni, írj nekünk a jelentkezes@kidspirit.hu-ra és megpróbáljuk megoldani.

Koronázzunk

Mi a helyzet a járvánnyal?

Követjük a szabályozást, odafigyelünk mindenre: tisztaságra, kézmosásra, távolságra, szabadtéri foglalkozásokra. Van forródrótunk orvoshoz is. 

Kell-e orvosi igazolás?

Nem, nem kell elmenni az orvoshoz, elegendő a szülőnek nyilatkozni arról, hogy gyermeke egészséges. Szülői nyilatkozatot pedig küldünk az infocsommaggal minden jelentkezőnek.

 

Operatív infók

Mikor kell jönni és mikor kell menni?

Minden turnus hétfőtől péntekig tart. Reggel 8:00-tól várunk titeket és 16:30-ig maradhattok velünk. Utolsó nap meglepetéssel készülünk a Szülőknek, szóval készüljetek úgy, hogy lehet egy picit tovább tart.

Mi történik, ha reggel késünk?

A tábor programja és izgalmai már reggel elkezdődnek. Gondoltunk a későkre, ezért 8:30-kor. Ugyanakkor sok érdekességet csinálunk, ezért érdemes időben befutni!

Mit fogunk enni? Finom lesz vagy csomagoljak?

Napi háromszori étkezés biztosított, ebből egy kiadós meleg ebéd. Lesz piknik, gyümölcs és még fagyi is, szóval csomagolni nem szükséges. 

Gyermekem speciális étkezést igényel. Ezt meg tudjátok oldani?

Tudjuk vállalni tejérzékeny, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus gyermekek étkeztetését, szóval ezekkel a kérésekkel vagy más ételallergiával kapcsolatban szóljatok nekünk időben (lehetőleg a jelentkezéskor) és intézzük.

Lehetek a barátommal vagy a tesómmal egy csoportban?

Ha közel egyidősek vagytok, akkor semmi akadálya. Ha viszont nagyon nagy a korkülönbség, akkor dumáljunk róla. Egy térben vagyunk, sokszor találkozunk egymással napközben, de néha a játékoknál nem baj, ha a saját kortársaiddal bandázol. Csak hogy legyen mit elmesélni, amikor találkoztok!.

Mit hozzak magammal és mit ne?

Amire szükséged lesz…

Egy üvegre vagy kulacsra, amit megtöltünk nap közben vízzel.Más nem is kell, csak Te!

Hozhatok magammal telefont vagy Ipadet?

Mi nem tiltjuk, hogy elhozd magaddal a kütyüidet, de nem ajánljuk. Elég sokat mászkálunk, vagyunk a friss levegőn, játszunk és kincseket fedezünk fel, úgyhogy nem igazán lesz rá alkalmad, hogy simogasd az érintőképernyőt. Amúgy, ha mégis hozod őket, akkor neked kell vigyázni rájuk, mi nem vállalunk felelősséget értük.

Milyen ruhát vegyek fel a táborba?

Időjárásnak megfelelően öltözködj! Táborunkról tudni kell, hogy jó és rossz időben is a szabadban is vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy esős időben zárt cipő, esőkabát legyen rajtad, hűvösebb időben, ha szükséges, pulóver, kánikulában rövidnadrág. Lányoknak ajánljuk, hogy a sok mozgás, játék miatt inkább nadrágot, rövidnadrágot válasszanak szoknya helyett. 

 

Más

Láttuk volt fotós a táborban, megkaphatjuk mi is a fotókat?

A táborban készülnek fényképek, amiket meg fogunk osztani mindig a szülőkkel, gyerkőcökkel. Sőt, a legjobb képeket a honlapunkon is megosztjuk.

Tud a gyerek túl nagy rossz fát tenni a tűzre?

Hát sajnos igen. Persze mi szeretnénk, ha minden gyerkőc jól érezné magát és számtalan felejthetetlen élménnyel gazdagodna, de ha valaki többszöri figyelmeztetés ellenére akadályozza a közös mókázást, akkor azt kénytelenek vagyunk hazaküldeni.

A lányom a táborban lesz tízéves. Fel tudjátok köszönteni a nevünkben is?

Persze. A szülinaposokról nem feledkezünk meg. Beszéljünk telefonon a részletekről!

Kell kötni biztosítást a gyerekre?

Van egy rendelő, akikkel forró dróton vagyunk, de mi nem kötünk külön biztosítást a gyerkőcökre, hiszen ezt megtette a Magyar Állam minden 3-18 év közötti magyar állampolgár részére. Viszont ha Ti úgy látjátok, ki tudjátok ezt egészíteni. Kattintsatok ide: https://www.uniqa.hu/altalanos-gyermek-es-ifjusagi-balesetbiztositas

Mi van ezzel a GDPR dologgal?

Ha már jelentkeztél, akkor minden szabályos volt, hiszen mindent elolvastál és mindent tudsz. Amúgy az összes infót eléred a lap alján.

 

Ha további kérdésed van a táborral kapcsolatban, bátran keress minket!

Kitűzés a Pinteresten