Tanulj és dolgozz velünk!

Fedezd fel az animátor szakmát a KidSpirit felnőttképzési tanfolyamán! Szerezz új ismereteket, miközben egy izgalmas szakmát sajátítasz el.

KidSpirit animátorok
KidSpirit animátorok
KidSpirit animátorok

A komplex képzésen megtanulod:

  • az animátor szakma elméletet és gyakorlatát
  • az önismeret alapjait. Tudni fogod, hogy a különböző személyiségű gyerekekkel hogyan kell bánni, motiválni, figyelmüket fenntartani és hatékonyan megoldani a konfliktusokat
  • a vezető animátori kompetenciákat. Hogyan légy egy csapat sikeres tagja, és hogyan irányíts sikeresen egy csapatot
  • a KidSpirit egyedi, pozitív pszichológiára épülő módszertanát
  • a játék pedagógiai, pszichológiai aspektusait, tudni fogod melyik korosztályt, mikor, mivel lehet a leginkább lekötni és miért

Mit kapsz a képzéssel?

  • új szakmát, szakmai képesítést
  • egy új közösséget: bekerülsz a KidSpirit animátor csapatába, számos munkalehetőség közül válogathatsz, ingyenes mini képzésekben vehetsz részt (pl.: lufihajtogatás, arcfestés), a legjobb hallgatóink részére pedig azonnali munkalehetőséget kínálunk
  • írásos tanagyagot, oktatóvideókat, csoportos interaktív foglalkozásokat, gyakorlatban alkalmazható tudást

Kiknek ajánljuk?

  • Pedagógusoknak, akik ezzel a felnőttképzéssel szeretnének kiegészítő keresethez jutni
  • Diákoknak, akik a pedagógus vagy pszichológus szak elvégzése előtt/alatt is gyakorlati tapasztalattal is bővítenék tudásukat
  • Mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik, vagy szeretne gyerekekkel foglalkozni, és szeretné a gyakorlatban is megtanulni az ezzel kapcsolatos ismereteket

A képzést tartja: Tóthné Tavasz Diána, rendezvényszervező és vezető animátor, tréner.

Időpont: 2024.11.23-24., 10-16 óra között

Helyszín: KidSpirit Fejlesztő és Továbbképző Központ, 1123 Bp., Kék Golyó utca 10.

Ár: 45.000 Ft, pedagógusoknak 35.000 Ft

Részletfizetésre is van lehetőség, kérjük, keress minket az elérhetőségeinken!

kepzes@kidspirit.hu

+36 30 901 98 18

Jelentkezési határidő: 2024.11.15.

A képzés felépítése

A képzés három modulból épül fel:

Első nap online képzés:

  1. Animátor alapismeretek
  2. Rendezvénytípusok a gyakorlatban (szituációs feladatok)
  • Vezető animátori kompetenciák (szituációs feladatok: önálló és csapatfeladatok)

A hallgatók minden anyagrészt meghallgatnak szakaszokban, először önállóan feldolgozva, majd közösen online átbeszélve szituációs feladatokkal és interaktív csapatfeladatokkal, hogy a gyakorlatba ültessük a hallottakat.

Második nap személyesen a KidSpirit Fejlesztő és Továbbképző Központjában (Címünk: 1123, Bp., Kék Golyó utca 10. 2. emelet):

  • csapatjátékok
  • a tanultak átbeszélése
  • teszt írás
  • zsúranimáció a gyakorlatban
  • vezetői kompetenciák a gyakorlatban
  • teszt kiértékelése, tanúsító oklevelek átadása

Miért a KidSpirit?

Nálunk már a gyakorlat megszerzése alatt is kereshetsz pénzt!

Az elméleti, online, valamint gyakorlati offline képzésünket követően írásbeli és gyakorlati feladatokból álló vizsgán kell részt venned, ezek után megkapod a képesítésedet. Ezután bekerülsz a KidSpirit animátori csapatába, ahol már fizetésért tudod gyakorolni a tanfolyamon megtanultakat! Változatos munkákban próbálhatod ki a tanultakat, izgalmas helyszíneken, sokféle feladatkörben animátorkodhatsz nálunk.

  • Többéves tapasztalattal és többszáz rendezvénnyel a hátunk mögött szeretnénk átadni neked azt a tudást, amit mi már megtanultunk.
  • A tanulásodat segítjük online tananyaggal, csoportos feldolgozó és gyakorló órákkal, jegyzetekkel. Mindent átbeszélünk, kipróbálunk, megtanulunk a gyakorlatban is sok játékon keresztül.
  • Csatlakozni tudsz egy aktív, támogató közösséghez, ahol folyamatos fejlődésben lehetsz. A KidSpiritnél háromhavonta ingyenes animátor továbbképzések vannak, ahol elsajátíthatod például a lufihajtogatást is vagy az arcfestést, fejlesztheted érzelmi rugalmasságodat, valamint csapatépítő alkalmainkon kikapcsolódhatsz és barátokra is szert tehetsz.

 

Rólunk mondtátok

„A tananyag teljes mértékben jól érthető volt, jól felépített, könnyen elsajátítható ismeretanyagot kaptunk. A legjobban azt tetszett a képzésben, hogy az elméleti és a gyakorlati képzésen is megosztottál velünk saját élményen alapuló tapasztalatokat. Nagyon hasznosnak gondolom ezeket, mert mindannyian belefuthatunk hasonló helyzetekbe. Nagyon tetszettek a szituációs játékok!”

Czirákyné Nádasdy Mercédesz Andrea, pedagógus, rendezvényszervező

„Köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget. 🙏 Nagyon profi volt a képzés! ❤️ Hasznos, fontos, érthető, alapos, érdekes, interaktív és követhető.”

Kondor Krisztina, gyermekjóga oktató, Air Kids Jóga alapítója

„Tavasz Dia a KidSpirit egyik fő mozgatórugója és lelke. Megnyerő tulajdonsága, hogy az ismeretét és tudását nem félti, hanem bátran átadja másoknak is. Dia nemcsak a szervezés részéből veszi ki a dolgok oroszlánrészét, hanem a lebonyolításban is. Mindemellett sokat mosolyog és vidám, mindenkihez van kedves gondolata és a pozitív megerősítés módszerét alkalmazza a munkája során. Dia kedves, szeretetteljes, vidám személyisége és hatalmas ismeretanyaga és tapasztalata mindenképpen garancia arra, hogy akik részt vesznek a továbbképzésen, azok olyan tudással fognak gazdagodni, amit valóságban is hasznosítani tudnak, ráadásul mindezt egy jó hangulatú csapatban sajátíthatják el.”

Jakab Zsófia, óvodapedagógus