Az Általános Szolgáltatási Feltételek (“ÁSZF”) tartalmazza az IDEA Holding Kft. (székhely: 1012 Budapest, Márvány utca 17. .; adószám: 24271040-2-41) mint szolgáltató (“Szolgáltató”), továbbiakban a KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ szolgáltatást nyújtó és a vásárló fél között létrejött szerződés feltételeit.

Fejlesztő központ címe: 1123 Budapest, Kék golyó utca 10.
Telefonszáma: 0630-2299-686
Email címe: fejlesztohaz@kidspirit.hu
honlap: www.kidspirit.hu

Jelen ÁSZF 2024. szeptember 1-jétől érvényes. Eltérő szerződési feltételek esetén, a felek külön, írásba foglalt megállapodás szerint (továbbiakban: „Egyedi Szerződési Feltételek”) járnak el.  Az Egyedi Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdések tekintetében az ÁSZF hatályos. Amennyiben a két szerződésben egymásnak ellentmondó feltételek merülnek fel, úgy az Egyedi Szerződési Feltételekben foglaltak az irányadók.

A Szolgáltatást igénybevevő a KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ által kínált, illetve annak honlapján szereplő, szolgáltatás(ok) igénybevételével kapcsolatban az ÁSZF-ben szereplő feltételeket maradéktalanul, feltétel nélkül elfogadja.

A honlapon szereplő foglalkozások, valamint azok árai, valamint az egyes foglalkozások és egyéb szolgáltatások leírásai, ismertetései tájékoztató jellegűek, így a Szolgáltató azok változtatási jogát fenntartja.

A KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ szolgáltatásainak igénybevételekor, illetve megvásárlásakor a Szolgáltató és a Szolgáltatás igénybevevő között jogviszony jön létre, melynek részletei az alábbiak:

Szolgáltató adatai:

Cégnév: IDEA Holding Kft.
Székhely: 1012 Budapest, Márvány utca 17

Cégjegyzékszám: 01 09 999006

Adószám: 24271040-2-41

Bankszámlaszám: 10300002-10595239-49020016

Képviseli: Rétfalvi Flóra

Általános szabályok

Jelen ÁSZF szabályozza a Szolgáltatást igénybevevő és Szolgáltató együttműködését a gyermek vagy felnőtt állapotfelmérése és/vagy fejlesztése céljából. Az állapot-, vagy szintfelmérés eredménye alapján, és – indokolt esetben – a fejlesztés során, a Szolgáltató a gyermek vagy a felnőtt számára legmegfelelőbb fejlesztő foglalkozást ajánlja, amely lehet egyéni vagy csoportos.

A Szolgáltatást igénybevevő a felmérések díját készpénzben vagy bankkártyával, a foglalkozást követően egyenlíti ki, bérletek esetében részben előre fizetéssel.

A foglalkozásokra való jelentkezéssel, de legkésőbb annak igénybevételével és/vagy a bérlet vásárlásával egyidejűleg a Szolgáltatást igénybevevő elfogadja az Általános Szolgáltatási Feltételek rendelkezéseit.

A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így az iktatott formában nem hozzáférhető.

Szolgáltató alapszolgáltatásai:

Felmérések

Szolgáltató – amennyiben a Szolgáltatást igénybevevő részéről, vagy a fejlesztés elkezdése érdekében indokolt – az első alkalommal a gyermeknél vagy felnőttnél állapot- és szintfelmérést végez, szülőkonzultációt tart.

A Szolgáltató által végzett felmérés eredményéről a szülő/kísérő vagy érintett szóban visszajelzést kap.

Amennyiben a Szolgáltatást igénybevevő írásos véleményt kér a felmérésről, annak külön díjazása van, amelynek összege a honlapon szereplő árlistában megtalálható.

A foglalkozások megkezdését követően az adott szakember cseréjére csak indokolt esetben van lehetőség, melyet a Szolgáltató bírál el.

Egyéni foglalkozások, fejlesztések

Amennyiben a Szolgáltatást igénybe vevő, a felmérést követően, egyéni fejlesztést szeretne magának vagy a gyermekének – szükség esetén – egyéni, személyes fejlesztést előre egyeztetett időpontban és gyakorisággal  biztosít a Szolgáltató.

Az egyéni foglalkozást, a felmérést, szülőkonzultációt végző szakember is javasolhat a személyes visszajelzés alkalmával.

Amennyiben a több alkalmas foglalkozást már megkezdte, de nem kívánja befejezni a páciens, úgy a már megfizetett díjakat a Szolgáltató nem köteles visszatéríteni.

Csoportos foglalkozások, fejlesztések

Szolgáltató mozgásfejlesztés, beszédfejlesztés, iskolaelőkészítő és egyéb fejlesztési céllal különböző foglalkozásokat biztosít a hozzá forduló klienseknek, azaz a Szolgáltatást igénybevevőknek.

A fejlesztések sikerének érdekében, a fejlesztő szakember által felállított munkarendben kérjük a megjelenést a foglalkozásokon.

A már megkezdett több alkalmas csoportos foglalkozások előre megfizetett díját amennyiben a páciens nem kívánja végig járni Szolgáltatónak nem áll módjában visszatéríteni azt.  

Elállás joga

A KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ  által biztosított foglalkozások, fejlesztések, felmérések, konzultációk, illetve egyéb szolgáltatások lemondása esetén:

Alkalmankénti fizetés:

 Adott foglalkozás ellenértékét (lásd árlista) a recepción számla ellenében fizeti meg a kliens vagy annak felnőtt hozzátartozója, kísérője készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel, a foglalkozást követően.

A felmérés kezdeti időpontját megelőző 24 órán kívüli lemondás díjmentes.

Felmérések és terápiás alkalmak esetén a 24 órán belüli lemondás, vagy lemondás nélküli esetekben az óradíj 100%-át számítjuk fel, és 8 napos fizetési határidejű átutalásos számlát állítunk ki az időpontfoglaláskor megadott adatok (név, lakcím, email cím) alapján.

Kliens kérvényezheti a kimaradt alkalom pótlását, amit a Szolgáltató kapacitásának figyelembevételével térítésesen biztosít.

Két egymást követő alkalom határidőn belüli lemondása vagy le nem mondása feljogosítja a Szolgáltatót, hogy egyoldalúan döntsön a kezelések felfüggesztéséről.

Bérlettel rendelkezők esetén:

Bérletét megvásárolhatja a páciens személyesen a recepción, készpénzzel vagy bankkártyával. Az 5 alkalmas bérletek 6 hétig érvényesek. Az egyes alkalmak más foglalkozásra nem válthatóak.

Amennyiben valaki a  bérletét nem kívánja  meghosszabbítani, az utolsó kezelés előtt  3 munkanappal, de legkésőbb a kezelés idején kell írásban jeleznie a fejlesztohaz@kidspirit.hu e-mail címen vagy szóban a recepción.

A hiányzások egyéni foglalkozás esetén csak akkor pótolhatók a tanév során, amennyiben a foglalkozáson való részvétel előző nap lemondásra került, illetve Szolgáltató hasonló foglalkozáson való részvételt biztosítani tud, és van szabad kapacitás.

A hiányzások pótlására csoportos foglalkozás esetén nincs lehetőség.

Óralemondás csak e-mailen keresztül lehetséges, a fejlesztohaz@kidspirit.hu címen.

Aznapi lemondás, vagy lemondás nélküli esetekben az adott alkalom levonásra kerül a bérletből. Többszöri, le nem mondott hiányzás esetén nem tudjuk garantálni a fejlesztés sikerét.

A foglalkozások árának kiegyenlítése átutalásos fizetési móddal kivételes esetben történhet. A bérlet akkor érvényes, amennyiben az adott időszakra vonatkozó számlák kiegyenlítése megtörtént.

Érvényes bérlet nélkül a foglalkozásokat nem lehet igénybe venni.

Árak

Az árak a KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ  www.kidspirit.hu honlapján kerülnek feltüntetésre.

A KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ által meghirdetett árak 2024. szeptember 1-jétől érvényesek; előzetes bejelentés nélkül szabadon változtathatók.

Feltüntetett áraink bruttó összegeket jelölnek. 

Számlázás

Szolgáltató minden vásárlás után számlát állít ki, amelyet elektronikusan (a Szolgáltatást igénybevevő e-mail címére) elküld. 

A Szolgáltatást igénybevevő kötelezettségei

A Szolgáltatást igénybevevő tudomásul veszi, hogy

  • a gyermek fejlesztése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres órai részvétel, ezért vállalja, hogy lehetősége szerint igyekszik elhozni a gyermeket minden fejlesztő foglalkozásra;
  • betartja az aktuális egészségügyi rendelkezéseket, valamint a Szolgáltató és együttműködő partnerei szabályait;
  • a termekbe csak a fejlesztő szakember engedélyével megy be, gyermek csak a szülő vagy a fejlesztő szakember felügyeletével tartózkodhat az előtérben;
  • a foglalkozások zavartalan és biztonságos lebonyolítása érdekében pontosan jelenik meg;
  • a termekbe utcai cipővel belépni tilos;
  • a termekbe ételt bevinni szigorúan tilos, italt kizárólag zárható kulacsban lehet behozni.
  • a házirendet megismerte és magára nézve kötelezően elfogadja.
  • a GDPR-t megismerte és magára nézve kötelezően elfogadja.

Szolgáltatás igénybevevő kártérítési felelőssége

A Szolgáltatást igénybevevő felelősséget vállal minden olyan károkozásért, mely a létesítményen belül, a Szolgáltatást igénybevevő által, vagy az ő gyermeke által következik be.

Adatok védelme

Erről részletesen az Adatkezelési Tájékoztatóban térünk ki.

Fejlesztő- és terápiás szakvélemények kezeléséhez, számlakiállításhoz szükségünk van bizonyos adatok rögzítésére.

Weboldalunk használatával a Szolgáltatást igénybevevő felelősséget vállal azért, hogy az általa megadott adatok megfelelnek a valóságnak és hitelesek.

Az aktuális európai- és nemzeti törvényeknek megfelelően, a szolgáltatást igénybevevő által megadott adatokhoz hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van. A Szolgáltató nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat, kivéve, amikor a harmadik fél szakemberként vállalkozói szerződést köt a Szolgáltatóval, és a Szolgáltatást igénybevevővel kötött szerződés teljesítéséhez nélkülözhetetlen, továbbá amennyiben ezt törvény, vagy hatóság kötelezővé teszi.

A Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 17. § c) bekezdése alapján, a képzésben résztvevőnek (törvényes képviselőjének) lehetősége van írásban vagy a Ptk. 6:7. § (3) bekezdése szerinti módon megtett nyilatkozatban a személyazonosító adataira, elektronikus levelezési címére, adóazonosító jelére vonatkozó adatai továbbításának megtiltására.

A Szolgáltató munkatársai sok esetben, a fejlesztések elvégzése miatt vezetik, nyomon követik a gyermekek dokumentációt, azaz kezelik a gyermekek adatait. Az adatkezelés vonatkozásában a fejlesztő szakemberek, mint az Adatkezelő által Szolgáltató Adatfeldolgozók látják el ezen tevékenységüket.

Hírlevél

A Szolgáltató a Szolgáltatást igénybevevőknek e-maileket (Hírlevél) küld, melyben hasznos információkról, új szolgáltatásokról, szakmai hírekről, akciókról értesíti a Szolgáltatások igénybevevőit. Egyedül a Szolgáltató jogosult a Szolgáltatást igénybevevőre vonatkozó információk kezelésére. Kizárólag Szolgáltatónak áll jogában a Szolgáltatást igénybe vevő részére a KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központól szakmai és technikai információkat tartalmazó hírleveleket küldeni.

Vis major

Azon ok vagy körülmény (például; háború, tűz, árvíz, időjárásból adódó viszontagság, áramhiány, sztrájk bekövetkezése), amely felett a fél nem bír ellenőrzéssel (vis major), Szolgáltató felet felmenti a Szerződésből eredő kötelességei teljesítése alól, amíg ezen ok vagy körülmény fennáll.

A felek egyetértenek abban, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ezen okok és körülmények bekövetkeztének lehetőségét a lehető legalacsonyabb szintre szorítsák, és az ezáltal okozott kárt vagy késedelmet a lehető leghamarabb helyrehozzák.

A felek jogviszonyában alkalmazandó jog, eljáró bíróság

A Megbízási szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény rendelkezései az  irányadóak. Felek rögzítik, hogy vitás kérdéseiket lehetőleg megegyezéses úton próbálják rendezni, ennek hiányában kikötik a Budai Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK

A jelen honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alá esik, azaz a KidSpirit Pszichológiai és Fejlesztő Központ, illetve az Idea Holding Kft. tulajdonát képezik, így az oldalon szereplő bármilyen szöveg, kép-és videóanyag, grafika stb.) másolása, felhasználása nem engedélyezett, csak előzetes írásos engedélyt követően.