Tanulmányaimat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végeztem autizmus spektrum pedagógiája és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Jelenleg okleveles gyógypedagógus jelölt vagyok gyógypedagógiai terápia szakirányon és a Debreceni Egyetem mesterszakos hallgatójaként vagyok pszichológus jelölt.

Négy évig dolgoztam az Autizmus Alapítvány Általános Iskolájában változatos korosztályú tanulókkal (elsőtől nyolcadik osztályig), jelenleg az Epreskert Fejlesztőközpontban látom el a hozzám forduló családok támogatását egyéni vagy kiscsoportos formában.

Munkám során autizmus-specifikus komplex gyógypedagógiai támogatást nyújtok gyermekeknek és fiataloknak a családokkal szoros együttműködésben. A támogatás alapja az autizmus-specifikus, evidenciákon alapuló, komprehenzív megközelítés, mely hatékonyan ötvözi a fejlődési-viselkedéses elemeket és a gyermek vagy fiatal egyéni igényeire szabottan kerülnek meghatározásra a beavatkozás céljai. A fejlesztés fő területei a szociális és kommunikációs, az önellátási és az akadémikus készségeket foglalják magukba.

Viktóriával az alábbi foglalkozásokon találkozhatsz: