„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy nincsenek csodák. Vagy pedig abban, hogy a világon minden egy csoda.” (Einstein)

Pszichológus diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Ezt követően az ELTE-n tanácsadó szakpszichológusként végeztem, krízistanácsadás specializációval. Több, mint tíz éve dolgozom felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt.

Jelenleg is aktívan dolgozom óvodapszichológusként, dolgoztam koraszülött intenzív osztályon, a szívemhez pedig azóta is nagyon közel áll a perinatális pszichológia, a szülés és születés lélektana.

Pszichológusként fontosnak tartom az integratív, rendszerszemléletű gondolkodást, ahol az egész több, mint a részek összessége. Mindebben segítségemre vannak az autogén tréning és szimbólumterápia, valamint a dinamikus szenzoros integrációs terápia eszközei.

Hiszem, hogy még a legnehezebb helyzetekben is mozgósíthatók a külső és belső erőforrások, melyek a megoldás megtalálásához, és a lelki egészség hosszú távú megőrzéséhez vezetnek.

A hozzám fordulóknak a perinatális pszichológia területén, szorongásoldásban, életvezetési nehézségek megoldásában, veszteségélmények feldolgozásában, nevelési tanácsadásban, valamint az önismeret, önbizalom, önreprezentáció fejlesztésében tudok a segítségére lenni.

Dalmával az alábbi foglalkozásokon találkozhatsz:

  • szülőkonzultáció és pszichológiai tanácsadás
  • gyermekek egyéni fejlesztése
  • gyermekek kiscsoportos fejlesztése
  • gyermekek nagycsoportos, páros vezetéses fejlesztése