Szalay GabriellaAz ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végeztem gyógypedagógusként, pszichopedagógusként, mesterdiplomámat pedig interkulturális pszichológia és pedagógia szakon szereztem.

Már az egyetemi tanulmányaim alatt is számos tapasztalatot gyűjtöttem a gyerekekkel kapcsolatban önkénteskedések és táboroztatások alkalmával. Nyaranta azóta is gyakran táboroztatok óvodás és kisiskolás korú gyerekeket.

Több, mint öt éve dolgozom integráló óvodában gyógypedagógusként, ahol egyéni és kiscsoportos formában tartok játékos fejlesztő foglalkozásokat. Tapasztalataim szerint a kisgyermekek fejlődésének kulcsa a mozgás, ezért a közös munka során nagy hangsúlyt fektetek erre a területre. Dinamikus szenzoros integrációs terapeuta képesítésem segít abban, hogy ezt minél szakszerűbben végezhessem.

A terápia során lehetővé válik, hogy a gyermek kreativitását használva tudja kibontakoztatni a saját képességeit. Lényegesnek tartom a foglalkozások személyre szabását az adott gyermek és a család igényeihez igazodva.

Szabadidőmben kiemelt szerepet játszik az éneklés és a gitározás, így a zene gyakran megjelenik a terápiás munkámban is.

Gabriellával az alábbi foglalkozásokon találkozhatsz:

  • Szülőkonzultáció és tanácsadás
  • Gyermekek egyéni DSZIT-fejlesztése, finommotorika fejlesztés