Meddig tudok jelentkezni?

Ameddig van szabad helyünk. Szeretnénk minden jelentkezőt fogadni, így mindenkinek igyekszünk megoldást kínálni. A honlapunk és Facebook-oldalunk mindig frissül és az esetleges változásokról pedig mindenkit időben tájékoztatunk.

Hogyan kell beiratkozni?

Kizárólag a honlapunkon keresztül tudsz beiratkozni (akár ide kattintva). Miután beküldted az adataidat, mi küldünk egy visszaigazoló emailt. Néha csekkold a spam mappát is, biztos, ami biztos. Ha nem jönne meg a levél maximum 48 órán belül, akkor keress minket valamelyik elérhetőségünkön!

Hogyan és mikor kell fizetni?

A jelentkezést visszaigazoló e-mailben küldjük meg az átatulás részleteit. A gyerkőcöd helyét 5 napig tudjuk tartani, viszont részvétele akkor válik véglegessé, amikor az utalás megérkezik.

Sajnos változott a terv és le kell mondjam a táborozást. Mi a teendő?

Biztos nem tudsz jönni? Amennyiben a lemondás időpontja legalább 10 munkanappal megelőzi a megjelölt turnuskezdést, a tábor díjának felét visszafizetjük. Ha később szóltok, akkor sajnos nem tudjuk visszafizetni a pénzt. Lemondást kizárólag írásban tudunk elfogadni, küldjetek nekünk egy email az info@kidspirit.hu-ra!

Megbetegedtem…

Akár előtte, akár alatta betegedtél meg, mi biztosítunk neked lehetőséget a pótlásra. Ehhez a napi díjat kell pluszban fizetni, ami 7000 Ft/nap, és jöhetsz máskor.

Kell-e orvosi igazolás?

Nem, nem kell elmenni az orvoshoz, elegendő a szülőnek nyilatkozni arról, hogy gyermeke egészséges. Szülői nyilatkozatot pedig küldünk az infocsommaggal minden jelentkezőnek.

Eső esetén mi a program?

Programunk esőkompatibilis, de azért előfordulhat, hogy átsétálunk valahova, szóval ha esik, akkor gumicsizma, esőkabát, esernyő és vidámság. Legalább a természet sem fog szomjazni.

Csak a tábor felére tudnék jönni, jöhetek?

Mi igyekszünk mindenben partner lenni, írj nekünk a fejlesztohaz@kidspirit.hu-ra és megpróbáljuk megoldani.

Mikor kell jönni és mikor kell menni?

A tábor hétfőtől péntekig tart. Reggel 9 órától várunk titeket és 16:30-ig maradhattok velünk.

Mi történik, ha reggel késünk?

A tábor programja és izgalmai már reggel elkezdődnek. Gondoltunk a későkre, ezért 09:30-ig van érkezés. Ugyanakkor sok érdekességet csinálunk, ezért érdemes időben befutni!

Mit fogunk enni? Finom lesz vagy csomagoljak?

Napi háromszori étkezés biztosított, ebből az egyik egy kiadós meleg ebéd. Lesz piknik, gyümölcs, csomagolni nem szükséges. Amennyiben a gyermekednek valamilyen speciális étrendre van szüksége, kérjük ezt a regisztrációs formon jelezd!

Gyermekem speciális étkezést igényel. Ezt meg tudjátok oldani?

Tudjuk vállalni tejérzékeny, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus gyermekek étkeztetését, szóval ezekkel a kérésekkel vagy más ételallergiával kapcsolatban szóljatok nekünk időben (lehetőleg a regisztrációs formon), és intézzük.

Mit hozzak magammal és mit ne?

Amire szükséged lesz:

  • Kulacs vagy üveg
  • Kényelmes ruha tornához
  • Váltóruha (szükség esetén lehessen cserélni)
  • Zokni (bent cipő nélkül játszunk)
  • Napellenzős sapka
  • Naptej, (kullancsriasztót, ha szeretnél)
  • Délutáni alváshoz, pihenőhöz alvóka

Milyen ruhát vegyen fel a gyermekem a táborba?

Időjárásnak megfelelően öltözködjetek! Táborunkról tudni kell, hogy jó és rossz időben is a szabadban is vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy esős időben zárt cipő, esőkabát legyen a kicsiken, hűvösebb időben, ha szükséges, pulóver, kánikulában rövidnadrág. Lányoknak ajánljuk, hogy a sok mozgás, játék miatt inkább nadrágot, rövidnadrágot válasszanak szoknya helyett.

Láttuk volt fotós a táborban, megkaphatjuk mi is a fotókat?

A táborban készülnek fényképek, amiket meg fogunk osztani mindig a szülőkkel, gyerkőcökkel. Sőt, a legjobb képeket a honlapunkon is megosztjuk.

Tud a gyerek túl nagy rossz fát tenni a tűzre?

Hát sajnos igen. Persze mi szeretnénk, ha minden gyerkőc jól érezze magát, és számtalan felejthetetlen élménnyel gazdagodjon, de ha valaki többszöri figyelmeztetés ellenére akadályozza a közös játékot, akkor kénytelenek vagyunk értesíteni a szülőt, és hazaküldeni a gyermeket.

Kell kötni biztosítást a gyerekre?

Van egy rendelő, akikkel forró dróton vagyunk, de mi nem kötünk külön biztosítást, hiszen ezt megtette a Magyar Állam minden 3-18 év közötti magyar állampolgár részére. Viszont ha Ti úgy látjátok, itt ki tudjátok ezt egészíteni.

Mi van ezzel a GDPR dologgal?

Ha már jelentkeztél, akkor minden szabályos volt, hiszen mindent elolvastál és mindent tudsz. Amúgy az összes infót eléred a lap alján.