Nagy tapasztalat, rutinos csapat

A KidSpirit csapata 4 éve folyamatosan szervez és vezényel le saját és céges nyári napközis táborokat, kicsiknek és nagyoknak.
Eddig több mint 20 tábort szerveztünk és 600-nál is több gyereknek tettük szuper élménnyé a nyári táborozást! Számos visszatérő megrendelőnk van és a legtöbb gyermekkel viszontlátjuk egymást, évről évre táborainkban.

Szuper táborvezetők

Táborvezetőink magasan képzett animátorok (pl: óvodapedagógus- rendezvény szervező, gyógypedagógus-babysitter), akik imádják a gyerekeket és szakmailag elkötelezettek a folyamatos tanulás és fejlődés mellett.

Emellett a KidSpirit nagykövetei is, azaz hisznek a pozitív pszichológia gyakorlati módszereiben, segítenek felfedezni a gyerekekben rejlő képességeket sok-sok játék és beszélgetés által.

 

Rugalmasság és személyreszabottság

A napirendet, a tematikát, külsős kirándulós programokat, technikai és operatív megoldásokat a megbízó cég igényéhez, kéréséhez igazítunk.

Célunk az, hogy ne csak a gyerekek érezzék jól magukat az egy hét alatt, hanem a szülők is nyugodtak lehessenek, hogy amíg ők dolgoznak, gyermekeik a legjobb kezekben vannak.

A tervezésnél mindig szem előtt tartjuk, hogy megkönnyítsük, segítsük a cég munkatársainak nyári munkavégzését és a gyermekeikkel kapcsolatos logisztikát.

Izgalmas tematikák

Szuperhősök, hercegnők és hercegek, indiánok, kalózok és sellők, űrkalandok és megannyi izgalmas kaland vár a gyerekekre! Változatos programokkal készülünk (fejlesztő- és élményjátékok, kézműveskedés, játékos ismeretterjesztés, csapatjátékok), illetve olyan személyiségfejlesztő KidSpirit-játékokkal, melyek a lelki rugalmasságot és a boldogságtudat növelését szolgálják.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, töltsd ki az alábbi formot vagy keresd közvetlenül kolléganőnket, Diát!

Rendezvény típusa *
Rendezvény időtartama *
Résztvevőszám *
Várható korosztály *
Választható extrák