Diósi Krisztinának hívnak, pszichopedagógus szakos gyógypedagógus és DSZIT (dinamikus szenzoros integrációs terápia) terapeuta vagyok.

Dolgoztam Pedagógiai Szakszolgálatnál és integráló óvodában is gyógypedagógusként és DSZIT-terapeutaként, így széles korosztályban megtapasztaltam a gyerekekkel való fejlesztő és diagnosztikai munkát.

A munkám során a komplex fejlesztések játékos megközelítésben, mozgással összekötve történnek, személyre szabottan. Mindig a gyermekek igényeiből, aktuális helyzetéből indulok ki a fejlesztő foglalkozásokon, teret adva a kreativitásuknak, fantáziájuknak. Türelemmel, apró lépésekben haladva, pozitív megerősítésekkel segítem a gyermekek fejlődését.

Erősségem a türelem, a nyitottság, a jó kommunikációs készség, könnyen teremtek kapcsolatot gyermekekkel és felnőttekkel. Munkám során fontosnak tartom a szülőkkel való folyamatos együttműködést, kommunikációt.

Szabadidőmben kiemelt szerepe jut a jógának, ebből kiindulva a lazítás, relaxáció és a gyermek önmagára való tudatos figyelmének fejlesztése is megjelenik a terápiás munkám során.

Krisztával az alábbi foglalkozásokon találkozhatsz: