Ha te is szeretnél a KidSpirit-csapat részese lenni, nézz körül az alábbi nyitott pozícióink között vagy érdeklődj a
hr@kidspirit.hu e-mail címen.

Legyél Te is a csapatunk tagja, aki segíti a gyerekeket a szuperképességeik felismerésében!

Állandó, valamint alkalmi hétköznapi és hétvégi munkáinkra keresünk  új kollégákat.

Pozitív szemléletű, vidám, mosolygós, talpraesett vagy, és szeretsz gyerekekkel foglalkozni?

Szívesen részt vennél nyári napközis gyerektáborokban, céges rendezvényeken, kitelepüléseken, gyerekzsúrokon, esküvőkön, egyéb sport- és gyermekrendezvényeken és szeretnél egy jó csapatban, vidám légkörben dolgozni?

Ha igen, akkor köztünk a helyed!

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal a hr@kidspirit.hu címen!

Gyere hozzánk szakmai gyakorlatra és TikTokozz munkaidőben!

Nemsokára vége az egyetemnek és még nem szereztél szakmai gyakorlatot? Ne halogasd az utolsó pillanatig! Gyere hozzánk szakmai gyakorlatra és nem lesz nehéz dolgod, ha szereted a Facebookot, Instagramot kezelni és van érzéked az íráshoz.  Gyerekekkel, gyerektáborokkal és szabadtéri gyermekmegőrzéssel foglalkozó, fiatalos csapatunkba keresünk közösségi oldalaink karbantartására és tartalomgenerálásra gyakornokot. A munkavégzés helye rugalmas.

Ezek a feladatok várnak rád nálunk:

  • Közösségi média kezelése (Facebook, Instagram)
  • Facebook hirdetések kezelése
  • Webszöveg és rövidebb cikkek írása
  • Hírlevelek küldése
  • Blogbejegyzés írása

Téged keresünk, ha:

  • ellátogattál már a honlapunkra és úgy érzed, hogy azonosulni tudsz mindazzal, amit mi a KidSpiritnél képviselünk
  • lelkiismeretes és precíz vagy

Előnyt jelent:

  • gyermekekkel foglalkozó tapasztalat
  • kommunikáció- és média tanulmányok
  • képszerkesztő programok ismerete

Jelentkezés módja: küldd el fényképes önéletrajzodat az hr@kidspirit.hu címre egy rövid bemutatkozással. Amennyiben van olyan rövid írásod, amire büszke vagy azt is szívesen olvassuk!

📣 A KidSpirit OPERATÍV VEZETŐ pozícióba keres munkatársat! 

Elsősorban rendezvényszervezésben és operatív projektmenedzsmentben jártas szakemberek jelentkezését várjuk egy új és módszertanilag innovatív központ operatív koordinátori pozíciójába.

Kit keresünk? 🔎

👉 Rendezvényszervezői/projektmenedzseri ismeretekkel és szervezői készséggel rendelkező szakemberek jelentkezését várjuk. Neveléstudományban jártasság, illetve a pedagógiai és oktatási ismeretek nagy előnyt jelentenek.

👉 Értékeljük az elhivatott, proaktív attitűdöt, precizitást és dinamikát, amely képességekkel összefogja, felügyeli a központ működését és adminisztratív jelleggel segíti a gyermekfelügyelői munkát.

👉 Minimum 4 év korábbi szakmai tapasztalat, felhasználói szintű MS Office ismeretek, Canva ismeretek, illetve az angol (és egyéb) nyelvtudás feltétel. 

👉 A jogosítvány és a saját gépjármű előny, amihez utazástérítést biztosítunk.

Kiegészülve a csapatunk többi tagjával, szakembereink és munkatársaink egyaránt elkötelezettek a hivatásuk iránt, amelynek köszönhetően erős, összetartó csapatként, egymást támogatva fejlődhetünk.

☝️Munkavégzés helye és jellege

Jelenleg is működő fejlesztő központunk mellett 1 éve működtetett külső helyszínünkre keressük kollégánkat! 

Egy 12. kerületi rekreációs- és sportközpontban üzemeltetünk egy közel 140 négyzetméteres, jól felszerelt gyermekközpontot. A központ egyrészt játszani és kikapcsolódni vágyó gyerekeket fogad (gyerekmegőrző funkcióval), illetve biztosít lehetőséget foglalkozások, fejlesztések, csoportos órák és korrepetálások megtartására is. 

Az operatív vezető feladata a foglalkozások és programok kitalálásában való részvétel, azok szervezése, nyomonkövetése, kliensek adminisztrációja, beosztások összerakása, a marketinges és pénzügyes kollégáknak információátadás.

💰Munkaidő, munkabér

Az álláslehetőség bejelentett, 6-8 órás főállást jelent, amelyet versenyképes, piaci bérrel, illetve teljesítményalapú extra díjazásban fizetünk meg. Hétvégék és munkaszüneti napok extra bérezés tárgyát képezhetik. A rendkívüli beosztást közösen alakítjuk ki minden hónapban előre.

Munkavégzés kezdete: 2024. július eleje

Munkavégzés helyszíne: Budapest, 12. kerület.

✍️ Jelentkezés módja

A fényképes önéletrajzot a hr@kidspirit.hu email-címre várjuk, amelyhez csatolva örülünk, ha küldesz egy rövid leírást arról, hogy miért szeretsz gyermekekkel foglalkozni, és mi a szuperképességed.

⏰Jelentkezési határidő 2024.06.20.

☝️😊 Kik vagyunk?

Mi a KidSpiritnél valljuk, hogy az élménypedagógiai módszerek és a pozitív pszichológia ötvözésével a gyermeki személyiségfejlődést támogatjuk. Szakmailag megalapozott játékok segítségével tanítjuk a gyermekeket arra, hogyan fedezzék fel önmagukat, szupererőiket (erőforrásaikat) és igyekszünk tudatosítani azt, hogy mi mindenre képesek – legyen ez fejlesztő foglalkozás, tábor vagy rendezvényi keretek között.

Várjuk jelentkezésedet, illetve köszönjük, ha megosztod jelen hirdetésünket azzal, akit érdekelhet! 🤗