A KidSpirit bemutatja

Évtérkép

2023-2024

Izgalmas év volt ez a 2023, nem? És milyen izgalmas lesz a 2024!

Gyere és töltsd le a saját Évtérképedet, hogy mint egy időkapszula, megőrizd az elmúlt időszakod emlékeit és megtervezd a következő álmait!

Mi ez az évtérkép?

LETÖLTÉS
Az Évtérkép azért született, mert mi itt a KidSpiritnél hisszük, hogy mindenkiben ott rejlik a szupererő! Ez a kis füzet egy szuperhős-szárnybontogató kézikönyv. Gyere és áss a gondolataid mélyére! Áttekintheted az elmúlt évedet, szuper terveket szövögethetsz a jövőre! Ajánljuk filózásra, egymás és önmagunk megismerésére, gondolatrendszerezésre vagy csak úgy, a kreativitás kiélésére!

Hogyan működik?
Mit kell tegyek?

Az Évtérkép lényege, hogy nincs lényege! Csak egy: érezd jól magad a kitöltése közben. Nincs sorrend, nincs szabály, nincs elvárás! Ha van kedved, avasd be családtagjaidat vagy barátaidat is és foglalkozzatok egy közös program keretein belül a füzettel. Ha szimpatikusabb egyedül elmerülni gondolataidban, tégy úgy! Kapcsolj ki, érezd jól magad!
#evterkep #kidspirit
LETÖLTÉS

Milyen pluszt ad ez a Szuperhősöknek?

Minden szuperhős számára fontos az önismeret, az évértékelés, a tervezés, a célok kitűzése és egyáltalán a gondolataink körüli flow-élmény egyszerű művészete. A füzet egy meghívó a kreatív, alkotó enregiák megélésére és ezzel együtt annak a jó érzésnek a megteremtésére, amit az önazonosság fokozatos kialakulása nyújt egy fiatal számára. A füzet lehetőséget ad a gyermeknek, hogy értékrendjével kapcsolatos kérdésekre válaszokat keressen magában, így válva tudatos, önreflexív személyiséggé.
LETÖLTÉS

GY.I.K.

Pár kérdés az Évtérképről

Fizetős ez a szolgáltatás? Nem, teljesen ingyenes a füzet. Ha támogattok minket egy megosztással, azt megköszönjük!
Egyedül csináljam vagy másokkal? Ahogy neked kényelmes, mindkétféleképpen lehet.
Mennyi ideig tart kitölteni? Rajtad múlik mennyi időt szentelsz neki, legyen annyi, amennyi jól esik.
Egyszerre kell megcsinálni mindent? Fontos leszögeznünk, hogy itt semmi sem kötelező. Csinálhatod egyszerre az egészet és darabokban is.
Mit nyerhetek vele? A kérdések segítenek összegezni mennyire szuperszónikus éved is volt és mennyi csoda vár Rád jövőre!! Szóval hajrá, hajrá!
Kérdésem lenne, hova írjak? Az info@kidspirit.hu e-mail címen szívesen fogadjuk a kérdéseidet, vagy írhatsz nekünk Facebookon is a facebook.com/kidspirit oldalon.
Nagyon tetszett, hogyan segíthetem az Évtérkép csapatát? Egy megosztás vagy egy ajánlás nekünk már nagy segítség! Ha ennél is többet szeretnél, akkor szívesen fogadunk felajánlásokat az 10300002 - 10595239 - 49020016 bankszámlaszámra.

Tudj meg többet rólunk!

KidSpirit - A szupererő Benned van!

Személyiségfejlesztő gyermekprogramokat és foglalkozásokat szervezünk a 4-14 éves korosztály számára.

A KidSpirit hisz abban, hogy minden gyermekben ott lakozik a szuperhős. Annak érdekében, hogy a gyerekek felfedezzék a bennük rejlő képességeket innovatív, élményközpontú foglalkozásokat tartunk. Egyedülálló módszertanunk alapját a pozitív pszichológia adja, ami hozzásegíti a gyerekeket a fenntartható boldogsághoz és a sikerhez.